Oranjeholland.nl Verzending
oranje holland t-shirts
zoeken:
Home Voetbal Thema's Mannen Vrouwen Kinderen Baby's Kado's en gadgets Designs
baby bloem met fopspeen
baby bloem met fopspeen wit
apresski lerares
apresski lerares purple
roze baby konijntje
roze baby konijntje wit/roze
babyshirtje molen met je naam
babyshirtje molen met je naam wit/roze

Levertijd

Je artikelen worden met de hand bedrukt en verlaten ons op uiterlijk 2 werkdagen na ontvangst van betaling. Helaas hebben we geen invloed op het verloop van de verzending. De aangegeven duur met betrekking tot de levering is daarom een geschatte duur.

* Voor bestellingen die vandaag worden opgegeven en bij een reguliere postbezorging. Wij kunnen de bezorging van de post niet beïnvloeden. Vermoedelijk bij jou over: 2-5 werkdagen (Express: 2-3)

Hoe je kunt helpen een bestelling op tijd te kunnen versturen:

  • Verstrek ons de juiste en volledige adres- en betalingsgegevens.
  • Vermeld ook jouw order ID bij het overmaken van de betaling.

Mogelijke problemen

Als er zich problemen voordoen tijdens de productie of levering, dan stelt onze klantenservice je daarvan op de hoogte.

Express-optie

Express-Service

'Voor dringende zendingen bieden we een Express-service aan. Als je bestelling naar één van de hier onder “Express” aangegeven landen moet worden verzonden, kan je tijdens het bestellen met behulp van een selectievakje de optie “Express” aanvinken. Neem voor een express-levering naar andere landen, direct contact op met ons service-teamop.

De extra kosten die voor express-leveringen in de afzonderlijke landen ontstaan, kunnen ook hier onder “Express” worden ingezien. De prijs voor leveringen naar landen die niet in de tabel staan, is afhankelijk van het gewicht.

Mogelijke vertraging van de bezorging:

  • Als je bestelling producten bevat die via digital transfer worden bedrukt, is de levertijd ook bij een express-zending een werkdag langer.
  • Als je je bestelling vooruit betaalt, wordt de express-opdracht pas opgestart als het bedrag op onze rekening staat. In de regel wordt de nagestreefde leveringsdatum daardoor met mininmaal 3 dagen verschoven. Informeer bij je bank zo nodig naar de mogelijkheden van een snelle overschrijving.
  • Als tussen de besteldatum en de nagestreefde leveringsdatum een feestdag ligt, wordt de express-bezorging met 1 werkdag verschoven.

Voor meer vragen staan we graag tot je beschikking tijdens onze Engelstalige hotline ma t/m vr 9 t/m18 uur, telefoon: +31 30 3100057 (er onstaan normale gesprekskosten, afhankelijk van je aanbieder).

Geef in ieder geval een telefoonnummer aan, waar we je overdag kunnen bereiken zodat we je bij eventueel optredende complicaties kunnen opbellen.

apresskilerares
apresskilerares neonroze
kinder sportshirt holland
kinder sportshirt holland goudoranje
oranje t-shirt peace neo groen
oranje t-shirt peace neo groen goudoranje
oranje kinder t-shirt groeten uit Maaskantje
oranje kinder t-shirt groeten uit Maaskantje goudoranje
Oranjeholland.nl Dutch Design T-Shirts en Kleding met een Knipoog - Max Moonen © 2007 - 2022